Til forsiden
1. april 2020


Udskriv sidenEn side tilbage

Kirsten Sietam
Jeg er født i 1949 på Østerbro i København, men "udvandrede" til Amager da jeg blev gift med min mand i 1969.

Oprindelig er jeg bankuddannet, senere har jeg arbejdet som Neurofysiologiassistent på Sundby/Amager hospital (fra 1975 til 1998).
I mellemtiden (1990) uddannede jeg mig til zoneterapeut og har siden 1991 arbejdet, først deltid, senere på fuld tid som zoneterapeut på hjemadressen her i Tårnby.
Siden 1997 har jeg rejst til den græske ø Lesbos hvert år. Først som medarrangør af "Fordybelsesrejser" med fysioterapeut Hanne Beyer Iversen.

Da jeg som zoneterapeut kom i et projekt for skleroseramte på Haslev sklerosehospital, fik jeg i den forbindelse kontakt med en masse mennesker med sklerose. Da der var flere af disse dejlige mennesker der spurgt ind til, om jeg kunne arrangere rejser for dem, var jeg ikke sen til at gå i gang med planlægning af disse rejser.
Det blev til 9 år hvor jeg arrangerede én tur i foråret for kørestolsbrugere, og om efteråret tur for gående.
Vi har på disse ture lavet mange forskellige ting. Taget på busture, set på klostre, lavet yoga og Mindfulness. Desuden var der på hver tur afsat tid til at den enkelte kunne arbejde med nøjagtig det mål der var vigtigt for den person. Derudover var der tid til  skønt socialt samvær med spisning og hygge rundt omkring på de græske restauranter.

MEN i 2015 måtte jeg opgive disse ture og mit arbejde som zoneterapeut. Jeg havde slidt mine skuldre op og har nu fået proteser i begge skuldre (er dog fuld funktionsdygtig igen). Men da jeg havde smagt på livet som pensionist besluttede jeg at det eneste jeg i fremtiden ville var at lave ture til Lesbos og med et godt samarbejde med Ældresagen og Spies er dette nu lykkedes.


Kirsten Sietam i KastrupTlf: 24662944kirsten@sietam.dk